Sandnesposten A/S

Til høsten kommer en amerikansk pizzagigant hit

FORUS: Nataly Løkkeberg fra Domino's Norge sier til Sandnesposten at det er naturlig å begynne med å gjøre Dolly Dimple's sin Forus-restaurant om til Domino's, ettersom det er her bakeriet ligger. Foto: Privat/Sandnesposten

Til høsten flytter den amerikanske pizzakjeden Domino's inn i Dolly Dimple's lokaler på Lura.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2017 kl 08:18

PIZZA: – Vi har ikke gått ut med noen dato ennå, men vi kommer. Vi er på vei, sier Nataly Løkkeberg, som er HR- og operational manager i Domino's Norge.

Den amerikanske pizzakjeden har over 13.800 utsalg fordelt på 85 land. Kjeden har fra før 14 restauranter i østlandsområdet, men utvider nå, blant annet til sørvestlandet.

Etableringen kommer i kjølvannet av at Norgesgruppen i vår solgte Dolly Dimple's til Domino's for 41 millioner kroner. Dolly Dimple's har i flere år drevet med blodrøde tall, og tapte i fjor 16 millioner kroner.På sikt er det meningen at alle Dolly-restaurantene skal rebrande til Domino's. Kjeden ønsker også å rendyrke takeaway-konseptet på bekostning av restaurantdelen. Dette melder dagbladet.no, som igjen siterer Finansavisen.

Begynner med bakeriet

Her i distriktet blir det avdelingene på Lura og Bryne som først skifter ham til Domino's. Det skjer allerede til høsten.

– Vi har bakeriet på Forus, så det var et naturlig sted å begynne, sier Løkkeberg om restauranten i Luramyrveien.

Når sentrumsrestauranten eventuelt vil endre navn og konsept vil hun ikke si noe om, men hun forsikrer at det ikke er snakk om nedleggelser i forbindelse med oppkjøpet.

– På sikt er det et ønske om at alle Dolly-restaurantene skal konvertere, men per i dag handler det egentlig om at vi skal åpne flere utsalg. Vi kommer til Sandnes sentrum også. Og til Stavanger sentrum, selvfølgelig. Men første utsalg blir som sagt på Forus, i og med at det er der bakeriet vårt ligger, sier Løkkeberg, og legger til at de hele tiden jobber med sikte på nye avtaler og nye lokaler.

Bra marked på Nord-Jæren

Hun mener det absolutt er rom for Domino's i det lokale markedet.

– Det har alltid vært et bra marked for pizza der, og jeg tror mange av våre kunder ser fram til at vi kommer. Det er i alle fall det vi har hørt, sier hun.

Skal en tro Løkkeberg, er det som kjennetegner Domino's håndlaget pizza med norske kvalitetsråvarer. I tillegg satser kjeden knallhardt på nettet.

– Vi jobber mye online, og har cirka 60 prosent av aktiviteten vår der. Blant annet har vi en egen pizzatracker, hvor du kan følge hvor pizzaen din gjennom prosessen. I 2016 leverte vi gjennomsnittlig pizza på 24 minutter. Det er vel ganske unikt, sier Løkkeberg.

Ifølge Løkkeberg har kjeden som mål å bli landets ledende pizzakjede.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...