Til topps i SI-stafetten

Se bildene fra løpet her

SEIERSSMIL: Maren Kro, Inga Rabben Reimes, Elise Eikeland og Annelin Kaur var stafetten i klassen for jenter på elleve og tolv år. Foto: Frode Olsen

Det var ikke bare motorsyklene som gjennomførte våslepp 1. mai. Hundrevis av fridrettstalenter benyttet også den flotte dagen til å få litt vind under føttene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Første mai arrangerte Sandnes Idrettslag SI-stafetten for 64. år på rad. Ivrige barn og ungdommer kunne ikke drømt om bedre forhold. Fire jenter som gjorde sine saker meget bra, var fra Sandnes.

Tolvåringene Maren Kro, Inga Rabben Reimes og Annelin Kaur hadde med seg elleve år gamle Elise Eikeland på laget. De måtte kjempe hardt for seieren. Både Sola og Hinna var en periode farlig nærme.

– Vi ledet ikke hele løpet, og jeg tror vi tok igjen de andre ved den andre vekslingen. Der i fra og inn var det opp til meg og Annelin å holde på ledelsen, sier Elise Eilkeland til Sandnesposten.

Det holdt likevel på å gå riktig ille for de fire jentene. Ved første veksling ble det kluss.

– Inga Rabben Reimes kolliderte med en annen utøver som skar mot venstre etter hun hadde vekslet. Heldigvis gikk det bra, og vi tapte ikke mer enn vi klarte å hente inn sier Eikeland.

Mange lag

Stevneansvarlig Else Storhaug forteller at det i år deltok 53 lag på SI-stafetten. Flest lag var det i de yngste klassene.

– Litt av grunnen til at det var færre ungdommer skyldes nok at det er langhelg. Det positive er at flere klubber utenfor Sandnes finner SI-stafetten interessant. Vi hadde besøk av lag både fra Sola, Stavanger og Gjesdal, sier Storhaug.

Nedenfor teksten kan du sjekke stemingen gjennom bilder.

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

SI 2017 Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...