Tilbake for fullt etter komplisert skade

I GIPS: Medio mai satt Joakim Kjemhus med hånden i gips og kikket på lagkameratene. 13. juli ble han nummer tre i den avsluttende etappen av U6 Tour i Sverige. Foto: Frode Olsen

Et stygt fall i april førte til et komplisert håndleddsbrudd med påfølgende operasjon. Nå er Joakim Kjemhus på vei tilbake i rakettfart.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Da kameratene kjørte Norgescup på Sandnes i mai måned, satt Koakim Kjemhus med armen i gips og kikket på. Få dager senere ble det bestemt at bruddet måtte opereres.

Den lange vurderingstiden i etterkant av uhellet i Frankrike i april, førte til at Team Coop-rytteren mistet årets høydepunkt, Tour des Fjords.

I etterkant av operasjonen har Joakim Kjemhus måttet trene alternativt. Skaden er nemlig i overgangen mellom håndledd og hånd, noe som har medført trykksmerter i området ved forsøk på å gjenerobre sykkelsetet.

Det var derfor positivt overraskende at Team Coop-rytteren spurtet inn til 3. plass på den avsluttende etappen av seksdagersrittet U6 Cycle Tour i Sverige fredag 13. juli.

– Jeg har ti rittdager i kroppen nå, og hånden kjennes stadig bedre. Jeg har ikke annen form for beskyttelse enn hansker, men når det kommer brostein eller grus, avlaster jeg ved å legge trykket over på den andre hånden, sier Joakim Kjemhus.

Fra Sverige går turen rett til Beitostølen med resten av lagkameratene.

– For meg gjelder det å komme tilbake til den fysiske formen jeg hadde før uhellet. Tiden på sidelinjen har satt meg noe tilbake, men ikke mer enn at jeg skal hente meg inn. Senere i år står UCI-ritt i Sverige for tur. Norgescup også. Lengre frem har jeg ikke tenkt. Nå er det bare trening som gjelder, sier Kjemhus.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...