To arrestert etter å ha blitt stanset på Hana

PÅGREPET: Det var rundt midnatt at to personer på pågrepet her på Hana. Foto: Leserbilde

Det har vært flere narkorelaterte saker natt til søndag. På Hana måtte en kvinne og en mann forlate bilen og bli med til arresten.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2018 kl 07:43

Det var like før midnatt at en politipatruje stanset en bil på Hana. Føreren skal ikke ha hatt gyldig førerkort, men problemene stanset ikke der.

– Føreren ble også mistenkt for føring av bil i påvirket tilstand. Eieren av bilen satt som passasjer. Begge, en mann og en kvinne i 30-årene, ble pågrepet og satt i arrest. De er siktet for bruk av narkotika, opplyser operasjonslederen i Sør-Vest politidistrikt.

Det var flere narkorelaterte saker natt til søndag. En mann i 30-årene er anmeldt for besittelse av dopingmidler og hasj.

Fra Hommersåk meldes det om en ugrei gjest på et serveringssted.

– Gjesten har slått til en vakt. Den 26-årige mannen ble satt i arrest.

Lørdag kveld fikk politiet også melding om en ulykke i Asheimveien. En jente på sykkel var skadet, uten at andre trafikanter var involvert. Nødetatene rykket ut til stedet.

– Jenta skal ha falt på sykkelen og skadet låret. Ingen politisak, konkluderer operasjonslederen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...