To menn siktet for to innbrudd i Sandnes

INNBRUDD: Denne Prix-butikken på Austrått hadde tyver på besøk natt til tirsdag. Foto: Ronny Hjertås

De siste dagene har det vært fire innbrudd og ett innbruddsforsøk i Sandnes. To menn er siktet for to av forholdene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2017 kl 16:23

POLITIET: Tirsdag morgen meldte Sør-Vest politidistrikt at det har vært et tyveri fra Coop Prix i Kyrkjevegen på Austrått.

– Det er uvisst hva som er borttatt. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og sikret spor, meldte operasjonslederen tirsdag morgen.

Etterforskningsleder Hege Andreassen ved Sandnes politistasjon opplyser tirsdag ettermiddag at ingen foreløpig er mistenkt eller pågrepet i denne saken.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

POSTEN: Ubudne gjester har vært inne i Postens lokaler. Foto: Ronny Hjertås

Natt til tirsdag var det også ubudne gjester inne i Postens lokaler i Hoveveien. Heller ikke her er noen foreløpig pågrepet. Tirsdag morgen ble det i tillegg meldt om forsøk på innbrudd i Hana barnehage.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TO TATT: Her i Aspervika ble to tatt etter innbruddsforsøk natt til mandag. Foto: Ronny Hjertås

Nattens tre episoder kommer i kjølvannet av to tilsvarende episoder i Sandnes de siste dagene. Natt til mandag kunne et årvåkent vitne melde til politiet at to menn var i ferd med å bryte seg inn i Rema 1000-butikken i Aspervika. Begge ble pågrepet. Søndag ettermiddag var det også et innbrudd på Øygard ungdomsskole. Her ble det gjort både skadeverk og tyveri.

Jourhavende jurist Rune Gjertsen ved Sandnes politistasjon sier til Sandnesposten at de to karene som ble tatt i Aspervika også har erkjent å stå bak innbruddet på Øygard. Således er begge; henholdsvis en nordmann og en østeuropeer, siktet for begge forhold. Det var imidlertid ikke grunnlag for å varetektsfengsle dem, dermed ble de satt fri mandag.

Saken oppdateres.

ROTET RUNDT: Søndag ettermiddag/kveld ble det meldt om innbrudd her på Øygard ungdomsskole.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...