Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Tommy Skjæveland starter kebabrestaurant

KONKURRANSE: Tommy Skjæveland har bestemt seg for å åpne kebabrestaurant like overfor Kebaben. Foto: Frode Olsen

Tommy Skjæveland har kjøpt opp gatekjøkkenet på andre siden av der hvor Kebaben i dag holder til. Nå skal eiendomsutvikleren pusse opp lokalene før han selv vil tilby kebab og meksikanske burritos.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2017 kl 21:16

NÆRING: Tommy Skjæveland har store planer om å gi Kebaben konkurranse om kundene. 1. september flytter han inn i lokalene like overfor det velkjente stedet i Sandnes. Det som i dag heter «Maten», vil om kort tid bli et nytt kebabkonsept.

– Jeg har ikke helt bestemt meg for navnet, men lurer faktisk litt på å kalle det for «Naboen til Kebaben», smiler Skjæveland lurt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KONKURRANSE: Eiendomsutvikler Tommy Skjæveland har store planer om å gi Kebaben konkurranse om kundene. Foto: Frode Olsen

Kokker fra Ankara

Det som er sikkert er at Skjævland mener alvor når han først setter i gang med et prosjekt. Han har sendt ned en bekjent til Ankara i Tyrkia for å håndplukke tre kebabspesialister til Norge og Sandnes.

– Vi har funnet tre kokker. Alle papirer og fagbrev er innhentet. Nå håper vi på velvilje fra UDI og politiet. Jeg vil servere kebab med kvalitet. Både når det kommer til mat og innredning. Det skal bli mer restaurantpreget. Et sted det kommer til å bli koselig å sette seg ned, sier Skjæveland.

Kebab blir ikke den eneste retten «Naboen til Kebaben» skal tilby kunder. Andre eksotiske retter står også på menyen.

– Det jobber allerede en meksikansk kokk hos meg. Han lagde ti forskjellige burritos til oss for smaking. Dette blir kjempegodt for dem som vil prøve, sier han.

Overrasket

Innehaver av Kebaben, Recep Bugurcu, blir en smule overrasket når han får høre at Skjæveland satser i samme gate – med samme produkt. Likevel ønsker han Tommy Skjæveland velkommen, men er usikker på om den nye naboen vil få lov til å starte med restaurant der.

– Her skal nok kommunen ha et ord med i laget. Det er jo Folkets hus, og jeg er usikker på om de vil tillate restaurantdrift der. Men det får jo kommunen avgjøre, sier Bugurcu.

TVILENDE: Innehaver Recep Bugurcu av Kebaben er usikker på om kommunen vil tillate restaurantdrift. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...