Sandnesposten A/S

Tommy Skjæveland utlover 10.000 kroner i dusør

VIRKER DETTE KJENT? Dersom noen sitter med informasjon om hvem det er som kan ha tagget Spinnvill Bar & Burger i Kirkegata, kan vedkommende fort bli 10.000 kroner rikere. Foto: Frode Olsen

Eiendomsutvikler Tommy Skjæveland er interessert i tips som kan føre til oppklaring av taggingen som fant sted i Kirkegata natt til lørdag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Natt til lørdag har én eller flere personer tagget på vinduene i Kirkegata 1 i Sandnes. Det er Spinnvill Bar & Burger som har inntil nylig holdt til i lokalene.

Innehaver Tommy Skjæveland er mektig irritert over hærverket som har funnet sted.

– Jeg utlover 10.000 kroner i dusør til vedkommende som kommer med informasjon. Hvis noen vet hvem dette er, eller hvem det kan være, så skal jeg gå til politiet. Dersom vandalismen av den grunn blir oppklart, betaler jeg gledelig 10.000 kroner, sier Skjæveland.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SIGNATUR: Tommy Skjæveland gir 10.000 kroner til vedkommende som oppklarer taggingen. Foto: Frode Olsen

Han har ikke selv varslet politiet.

– Jeg tviler på at politiet setter ressurser inn for å løse en slik sak, men jeg skal høre med mine venner på Kebaben. De holder åpent til klokken fire om morgenen, og det kan tenkes noen der har sett noe, sier Tommy Skjæveland.

Lørdag kveld var den aller siste til baren Madame Aase i Olav Kyrresgate. Puben skal fra nyttår ha midlertidig opphold nettopp i lokalene hvor Spinnvill Bar & Burger holdt hus.

– Nå begynner ombyggingen og oppussingen av Olav Kyrres gate 2. Derfor må Madame Aase midlertidig drive fra lokalene i Kirkegata. Vi tipper det blir i to måneder, før de igjen kan flytte tilbake, sier Skjæveland.

TAGGING: Slik ser den ene veggen ut. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...