Torsdag kan du se Stavangerkameratene gratis

GRATISKONSERT: Torsdag spiller Stavangerkameratene gratiskonsert utenfor Maxi Sandnes. Fra venstre: Glenn Lyse, Kjartan Salvesen, Alexander Mæland og Tommy Fredvang. Foto: Pressefoto

I hele år feirer Maxi Sandnes at det er 20 år siden de åpnet dørene. Torsdag kommer Kjartan Salvesen og resten av Stavangerkameratene for å spille konsert.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Dette blir gøy, særlig siden dette er på min hjemmebane, sier sandnesgauk Kjartan Salvesen som gjør stor suksess med Stavangerkameratene om dagen.

Torsdag kommer nemlig Salvesen med Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland til Maxi Sandnes som i år feirer at det er 20 år siden kjøpesenteret åpnet dørene.

– Jeg husker godt da Maxi Sandnes åpnet og hvordan senteret har vokst fram fra noe vi ikke helt visste hva var i starten til hva det er i dag, sier Salvesen.

5000 gratisbilletter

20-årsjubileet markeres med flere større og mindre arrangementer gjennom hele 2017. Men torsdagens konsert med Stavangerkameratene blir trolig blant høydepunktene fra jubileumsåret.

– Vi har allerede delt ut 3500 gratisbilletter av totalt 5000. Så lenge det er billetter igjen kan alle som vil reservere inntil fire stykker i appen vår og hente hos Boys of europe eller Intersport, forteller senterleder Magnhild Egeland som gleder seg til konserten og særlig én av sangene.

– Bare så du vett det er favorittsangen, forteller hun.

Torsdagens konsert blir årets eneste mulighet til å oppleve en full konsert med Stavangerkameratene i Sandnes.

– Vi spilte i Sandnes i forbindelse med Nordsjørittet, men dette blir den eneste fulle konserten vi gjør i Sandnes. Vi spiller også enkelte sanger fra våre tidligere karrierer, forteller Salvesen.

Utvides

Senterleder Egeland er nå inne i sitt syvende år som senterleder ved senteret som i løpet av hennes tid har gjennomgått store forandringer.

– Da jeg startet i jobben i 2010 hadde byggegjerdene nettopp kommet opp i forbindelse med den første utbyggingen. Maxi Sandnes har blitt modernisert og blitt et fullverdig kjøpesenter med større butikkutvalg enn tidligere. Pilene har pekt oppover hele tiden, forteller senterleder Egeland.

Og mer spennende er på gang for det 20 år unge senteret. Nok en utvidelse av senteret har startet, og til neste år skal to etasjer med flere butikker i første etasje, samt treningsstudio og andre helseaktører i andre etasje stå klar.

Hvilke butikkonsepter som blir en del av den nye, utvidede delen er ifølge senterlederen ikke langt unna å kunne offentliggjøres.

– Vi er veldig nærme med å kunne gå ut med hvilke aktører som er inn. Vi vil være et godt hverdagssenter som folk bruker, sier Egeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...