Torsdag vier Borgli sitt første par

INGEN PREST: Pål Morten Borgli (Frp) har et uvanlig oppdrag torsdag. 
Foto: Frode Olsen

Tordis Øvregaard og Harry Mehl ønsket at nettopp varaordfører Pål Morten Borgli skulle foreta den borgerlige vielsen av dem i formannskapssalen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2018 kl 22:21

VIELSE: Dette skjer torsdag klokken 14.00.

Det er ordfører Stanley Wirak, varaordfører Pål Morten Borgli og fem kommuneadvokater som skal stå for vielsene i rådhuset nå som kommunene i Norge overtar ansvaret for å gjennomføre borgerlige vielser fra domstolene. Varaordfører Borgli er altså førstemann ut, og han gleder seg.

– Dette blir en spennende utfordring som vi skal ta på strak arm. Sandnes er en familieby, og at folk gifter seg er bare kjekt, sa han til Sandnesposten i fjor høst.

Paret Borgli skal vie er Tordis Øvregaard og Harry Mehl. Begge er fra Sandnes og eier Megleren Øl & Vinstue. Ifølge Øvregaard var ikke paret i tvil om at Rådhuset i Sandnes og Borgli var det naturlige valget når de skulle gifte seg.

– Vi kjenner Borgli godt og har vært med på å sponse hans datters sykkelkarriere. For oss var han et helt naturlig valg. Ettersom vi begge er passert de femti var det også mer naturlig for oss å vie oss i Rådhuset, sier Øvregaard.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...