Trafikklærer i Sandnes ble slått konkurs

TRAFIKK: Læreren har gitt sin siste kjøretime på en god stund. Foto: Andreas Kydland

En trafikklærer hadde opparbeidet seg så mye gjeld i form av skatter og avgifter at det ikke var mulig å drive videre.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Skyldner opplyste at forholdene stemmer. Beregnet skatt for 2017 er høyere enn hele omsetningen. Reelt skyldig beløp for dette året er derfor lavere. For 2016 har vedkommende ikke levert regnskap. Skyldner vedgår også skatteskyld for 2016, men ikke så mye som det er lagt til grunn av kemnerkontoret, sier domsslutningen.

Når det gjelder de forutgående årene har ikke skyldneren noen merknader til kravet. Skyldneren hadde tidligere en betalingsavtale som har fungert bra. Men som følge av omsetningssvikt har avtalen vært vanskelig å overholde for. Særlig de to siste årene har vært svært vanskelig for hele bransjen opplyste vedkommende i retten.

Skyldneren erkjenner at det å betale sin gjeld etter hvert som den forfaller er vanskelig, og at gjelden er større enn verdiene.

– Skatteoppkreveren i Sandnes har begjært boet til saksøkte tatt under rettens behandling som konkursbo. Kravet, kr 2 105 663, har sin bakgrunn i skattekrav med diverse gebyrer og forsinkelsesrenter mot skyldneren for perioden 2011 til og med 2017, sier kjennelsen.

Skyldneren erkjente å være insolvent og motsatte seg ikke åpning av konkurs.

Advokat Magnus Jonsbråten ble oppnevnt som bostyrer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...