Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Transportbyrå i Sandnes konkurs

FORDUFTEN: Personen som drev selskapet er som sunket i jorden. Foto: Håvard Ovesen

Et enkeltmannsforetak som drev med transport av gods på vei måtte legge ned driften grunnet skyld av skatt og avgifter.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2017 kl 07:21

Transportbyrået Amer Javadi er oppløst. Det ble bestemt av Jæren tingrett. Skatt Vest, Kemneren i Asker og Bærum og Skatteoppkreveren i Sandnes kommune har begjært boet til saksøkte tatt under rettens behandling som konkursbo.

Kravet på 1.072.633 kroner har sin bakgrunn i skyldig skatt og avgifter. Beløpet fordeler seg på Skatt Vest med 510 926
kroner, skatteoppkreveren i Sandnes med 159 627 kroner og Kemneren i Asker og Bærum med 402 080 kroner.

– Skyldneren møtte ikke til rettsmøte. Konkursbegjæringen og innkallingen til dagens rettsmøte er ikke forkynt for skyldneren. Stevnevitnet finner ikke skyldneren i distriktet. Namsmannen har vært på bopel uten å treffe noen hjemme. Det er ingen tegn til at skyldneren bor der lenger, sier slutningen.

Det følger av konkurslovens paragraf 70 tredje ledd at forkynnelse for skyldneren kan unnlates dersom det må gjøres ved oppslag eller i utlandet etter domstolloven. Det som er foretatt er tilstrekkelig etter domstolloven § 185. Saksøkte har ikke møtt. Det er ikke holdepunkter for at saksøkerens framstilling er uriktig, og den legges til grunn.

– Saksøkerne har et forfalt krav mot skyldneren som det ikke er stilt betryggende sikkerhet for. Det er ikke grunn til å anta at skyldneren kan gjøre opp sin gjeld med egne inntekter eller eiendeler eller at betalingsproblemene er midlertidige. Vilkårene etter konkursloven § 60, jf. §§ 61 og 62 for å ta konkursbegjæringen til følge, er etter dette til stede, sier dommen.

Advokat Magnus Jonsbråten fra Bryne ble oppnevnt som bostyrer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...