Tre Sandnes-menn tiltalt for vold

FIRE MENN: Fire mannspersoner, hvor tre av dem er fra Sandnes, er tiltalt for vold og tyveri. Alle de fire mennene er i 20-årene. Foto: Frode Olsen

Tre menn fra Sandnes står tiltalt for vold mot andre personer. Alle mennene skal også ha gjennomført et grove tyveri. Episodene skjedde angivelig i samarbeid med en mannsperson fra Klepp kommune. Alle de fire tiltalte er i 20-årene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2016 kl 20:30

Statsadvokatene i Rogaland har tatt ut tiltale mot tre menn fra Sandnes og en person fra Klepp.

Etter tiltalen skal to av mennene både ha truet, utøvet vold og stjålet fra en mannsperson, mens alle fire er under tiltale for vold, trusler og tyveri mot en annen person.

– Tirsdag 17. mai 2016 slo og/eller sparket de fornærmede i ansiktet og/eller truet ham med et balltre, for deretter å ta med seg flere av fornærmedes sine eiendeler. Blant annet en Playstation 4 spillkonsoll og 2 kontroller. En stasjonær PC med Intel prosessor, en Yamaha hjemmeforsterker, Beat studio Pro-hodetelefoner, en Active Subwoofer, en harddisk, to trådløse tastaturer og en Stainless steal-klokke, sier tiltalen.

To forhold

I tillegg til det første tiltalepunktet må alle de fire stå ansvarlige for en hendelse som etter statsadvokatenes mening fant sted i juli 2016.

– Mandag 4. juli 2016 i Sandnes, presset han/de en kniv mot låret til fornærmede og/eller tok en plastpose over hodet hans, og sa at fornærmede måtte betale 75.000 kroner innen 8. juli 2016. Ellers ville "noe" skje ham eller hans familie. De/han tok deretter gjenstander tilhørende fornærmende. Blant annet en lommebok, kontanter, et BigBite kort, en jakke og en klokke av merket Diesel, sier tiltalen.

Det finnes med andre ord to fornærmede etter hendelsene. Det tas forbehold om påstand om erstatning til begge to.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...