Tre søsken storkoste seg på sykkelsetet

For 13. gang besøkte Tour of Norway for Kids byen. Frida Paulsen er kun fire år gammel, men har allerede deltatt to ganger.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2017 kl 11:05

Nøyaktig 437 barn hadde blitt meldt på av sine foreldre til Tour of Norway for Kids som ble arrangert i de omkransende kvartalene til Øglændsparken lørdag ettermiddag.

Påmeldte kom med sykler, sparkesykler, støttehjul og i barnevogner. Dette var dagen for felles glede over sykkelsporten og fellesskapet.

To foreldre fra Riska var blant mange som hadde tatt med sine håpefulle til Sandnes. De tre barna gledet seg veldig før start. Den aller yngste i flokken heter Frida Paulsen. Kun fire år gammel trakterte hun sykkelen på mesterlig vis.

– Dette er andre året jeg er med, sier hun trolig uvitende om at aldersgrensen er tre år.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SØSKEN: De tre skjønne barna fra Riska syklet alle i Sandnes sentrum fredag. Robin Riska, Linea Riska og Frida Paulsen. Foto: Frode Olsen

Hun avslørte også hemmeligheten for hvordan det er mulig at tre sykler og fem mennesker kunne fraktes frem og tilbake for deltakelse i løpet.

– Mamma og pappa har montert noen greier bak på bilen. Der plasserte vi de største syklene, men min er så liten at den passet inne i bilen, smiler jenta like før start.

Nummer 1

Leander Skjæveland (8) fikk æren av å være den aller første til å registrere seg til løpet, godt hjulpet av en ivrig far. Det var litt av et syn da han nesten to timer før start trillet rundt med sine lysegrønne sykkel. På styret hadde han startnummer 1.

Leander var ikke like rutinert som Alexander Kristoff i møte med pressen, men han har likevel ganske tung erfaring når det kommer til rittet.

Godt hjulpet av sin pappa kunne de fortelle at Leander har deltatt to ganger tidligere i Mandal.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NUMMER 1 : Leander Skjæveland fikk æren av å bære det aller første startnummeret. Foto: Frode Olsen

Leander hadde ingen konkret målsetning utover deltakelse. Den smilende guttungen stilte også til start med tidenes største dekk.

– Utstyret er ikke bygget for fart, men veldig kjekt for oss alle å være med, sier Leanders far med et smil.

Tour of Norway for Kids er sammenlagt det største barnerittet i Norge med 55 etapper og over 20.000 barn i aksjon fordelt over hele landet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...