Tre visne menn og ei solstråle i byen

GLEDER SEG: John Skien, Rita Fotland Bøe og Torolf Nordbø gleder seg til å endelig opptre i storbyen. Foto: Trond Eirik Olsen

Lover en absurd opplevelse med musikk, humor og litt «Norge Rundt».

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2017 kl 09:02

SHOW: – Jeg vil kalle dette mer for show, ikke revy. Vi lar livet passere revy, men dette blir først og fremst en forstilling der man får oppleve generasjonskløft, formidlerglede, kreativitet og reinspikka vås. Alt med en lykkelig slutt, sier Torolf Nordbø, som for mange er best kjent gjennom humorfiguren «Han Innante».

Norge Rundt

Fredag 27. oktober inntar Nordbø Sandnes kulturhus sammen med NRK-kjendis John Skien, Tor Øyvind Skeiseid og Rita Fotland Bøe med en forestilling de har kalt «Tre visne menn og ei solstråle lar livet passere revy». Her lover de folk full rulle fra begynnelse til slutt. I tillegg til mye moro med standup-innslag og mimresamtaler mellom artistene lover John Skien å vise korte TV-innslag som han har laget for Norge Rundt.

– Jeg er den programlederen som har ledet Norge Rundt flest perioder så det er nok å ta av, sier Skien, som også lover å synge en del gamle svisker under showet.

Det sistnevnte burde Skien takle godt ettersom han på 1960-tallet var med i dansebandet Intermesso. Musikalske innslag blir det også fra Rita Fotland Bøe og Torolf Nordbø.

Gledelig gjensyn

For mange blir det også et gledelig gjensyn med komifiguren Halvard K. Gleppupp. John Skien har spilt denne komifiguren mange ganger både i NRK Lokalen og NRK Riks-TV. Halvard K. Gleppupp var også en av hovedinspirasjonene til «Han Innante» som selvsagt også vil dukke opp i showet.
– Jeg ser ikke bort fra at publikum kommer til å få oppleve både Han Innante og Halvard K. Gleppupp sammen, sier Nordbø.

Fulle hus

Når de tre visne mennene og solstrålen inntar Sandnes neste fredag har showet gått for fulle hus siden oktober 2016. Forestillingen i Sandnes har tidligere blitt sett av 4400 personer og Sandnes kommer på flere måter til å bli et lite høydepunkt.

– Nå inntar vi Sandnes og det gleder vi oss til. Vi har endelig våget oss inn i storbyen, sier Nordbø og får samtykkende nikk fra John Skien og Rita Fotland Bøe.

Alle har gode minner fra Sandnes med seg i kofferten når de inntar scenen neste fredag.

– Jeg er fra Time og da jeg vokste opp var det Sandnes som var byen. Spesielt godt husker jeg at det var her vi gikk på kino, sier Fotland Bøe, som legger til at de har hatt opptredener i byen tidligere.

– I alle fall dersom Julebygda er i Sandnes og det er den jo, sier hun og smiler.

– Hun som ble kona mi gikk på husmorskole i Sandnes og det gjorde at jeg var mye her. Jeg husker godt at menn ikke hadde lov til å gå inn på skolen så jeg måtte stå utenfor og vente. Jeg har også vært i Sandnes i en rekke andre anledninger og gleder meg til å opptre her, sier Skien.

Showet er sydd sammen av Tor Øyvind Skeiseid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...