Tunet slo tilbake – lagene like langt

Det var folksomt i Hanahallen fredag kveld, men det hjalp lite for Andreas Pedersen (t.v.) og Co. Foto: Ole Aarre

Sandnes IBK overrasket i første kamp, fikk bank i den andre kvartfinalen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2017 kl 22:28

De lokale spillerne Rune Svebestad og Alexander Ravndal kom nok en gang på scoringslisten i kvartfinalens andre kamp mot Tunet. Den første kampen vant Sandnes overraskende og overbevisende 9-5 i Oslo, og 200 tilskuere hadde funnet veien til Hanahallen for å se andre kamp.

Nevnte Ravndal ga Sandnes ledelsen, men så tok Tunet etter hvert mer og mer over og endte opp med en knusende 3-9-seier.

– Det er ikke kjekt når vi setter ny publikumsrekord og så presterer vi sånn som dette, kommenterte Svebestad etter kampen.

Dermed er lagene like langt og det er 1-1 i kamper. Det første laget til tre seiere avanserer til semifinalen.

Søndag er det ny bortekamp.

Sandnes - Tunet 3-9 (1-1,0-4,2-4)
Hanahallen
Tilskuere: 200
Mål Sandnes: Rune Svebestad, Jan Helge Johannessen, Alexander Ravndal.
Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 2, Henrik Fredriksen 2, Runar Snellingen 2, Thomas Rognlien, Erik Nielsen de Santana, Mats Hoff Karlsen.
Utv.: Sandnes 4x2 min., Tunet 1x2 min.
Skudd: 16-26
Dommere: Kristoffersen/Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...