Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Uavgjort mot Start: Ulf bare marginer unna seier

I 76. spilleminutt sørget Kent Håvard Eriksen for en velfortjent utligning for hjemmelaget. Her feirer han sammen med lagkameraet Kjell Rune Sellin. Foto: Frode Olsen

Det endte 1-1 da Sandnes Ulf tok imot Start til dyst på eget gress søndag. Selv om hjemmelaget hadde fortjent mer enn ett mål i kampen er trener Bengt Sæternes fornøyd med eget mannskap.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2017 kl 17:32

FOTBALL: Sørlendingene var tidlig ute med scoring i første omgang, da Daniel Aase satte ballen på volley etter 11 spilleminutter. Ulf fulgte opp med flere gode sjanser, og samlet sett var det Sandnes Ulf som kunne notere seg flest sjanser da fløyta gikk til pause.

Det gode offensive spillet fortsatte i andre omgang, med stadig nye sjanser til vertene. Ikke før i det 76. spilleminutt kunne gaukene juble over scoring etter at Kent Håvard Eriksen lyktes i å krige lærkula i nettmaskene bak Start-keeper Håkon Ekemo Opdal.

Kjell Rune Sellin og resten av Ulf-mannskapet skapte mange sjanser i første omgang, men fikk ikke uttelling for forsøkene. Foto: Frode Olsen

Mye positivt å ta med seg

Eriksen mener det er mye positivt å ta med seg etter søndagens oppgjør.

– Det er litt uflaks og litt udyktighet som gjør at vi ikke vinner i dag. Men det er samtidig mye positivt å ta med seg etter denne matchen, så det er ikke vits i å bli lei seg. De hadde mange gode redninger på streken, men med litt mer marginer på vår side så hadde vi nok vunnet. Vi var gode denne matchen og hadde fortjent bedre enn dette, sier han til Sandnesposten.

Også trener Bengt Sæternes var fornøyd med lagets prestasjon under søndagens kamp.

– Vi produserer veldig mange gode sjanser. Litt surt at vi ikke tar alle, men sånn er det. Vi er litt ivrige, og må kanskje være litt mer tålmodige. Vi klarer å få frem de sjansene som er store nok til at vi skal vinne kampen, så er det litt tilfeldig om vi scorer eller ikke. Keeper gjør noen kjemperedninger og må ha æren for det. I dag ville det ikke, sånn er det av og til, sier han.

Før neste kamp mot Ull/Kisa har Ulf-treneren fokuset klart.

– Du må i kjelleren og ha tro på det du holder på med. Selv om vi kom bakpå i dag så trodde vi at vi skulle kunne snu det og kanskje vinne også. All ære til guttene i dag, sier Sæternes.

Ulf-trener Bengt Sæternes var fornøyd med eget lag etter uavgjort mot Start søndag. – I dag ville det ikke, sånn er det av og til, sier han. Foto: Frode Olsen

Tøff motstand

Gaukene har tidligere hatt en tøff jobb mot Start i både eliteserien og 1. divisjon, men sendte sørlendingene ut av cupen i mai med 3-1 på eget gress.

Sandnes Ulf har ikke slått Start i seriekamp på fire år, den gang med stillingen 3-1 i eliteserien. Kenneth Sola sto for to av målene, mens den tredje og siste Ulf-scoringen var signert Tommy Høiland.

Sandnesposten fulgte søndagens oppgjør direkte. Les våre Live-oppdateringer i vinduet under.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...