Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Ulf-jokeren som vil ødelegge Viking-festen

Axel Kryger har skumle hensikter mot Viking.

Axel Kryger likte å kle seg i mørkeblått og gå på Viking-kamper som liten. Men nå er det lyseblått og Sandnes Ulf som gjelder – og i morgen kan han sørge for at tusenvis av sandnesgauker får en ekstra fin 17. mai-feiring.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2018 kl 20:09

Sandnes Ulf er ubeseiret på de første sju kampene i Obosligaen og reiser til SR-Bank Arena fulle av selvtillit etter 4-0 mot Florø i helgen. Viking har også hatt en god start på sesongen og ligger på opprykksplass, men det er bare ett poeng ned til Sandnes Ulf som kan gå forbi med seier i lokaloppgjøret. Vikingene overbeviste heller ikke i helgen, da de spilte 0-0 borte mot Levanger.

Axel Kryger øyner muligheten til å ta en skikkelig skalp.

– Jeg tror det blir veldig jevnt. Viking er nok små favoritter, siden de spiller hjemme. De har et bra lag på gang, men jeg tror denne kampen kan vippe begge veier, sier Kryger til Sandnesposten.

– Hva vil det bety å slå Viking i en 16. mai-kamp?

– Det vil selvfølgelig bety mye. Det vil gjøre sykt godt både for laget og klubben, men ikke minst supporterne. Det hadde kanskje også fått gang på fansen igjen, slik at vi hadde fått flere folk på kampene enn det vi har nå, tror han.

– Vi har ikke så mange supportere, så kanskje flere hadde fått litt øynene opp for oss. Jeg tror en slik seier hadde vekket entusiasmen rundt laget til liv igjen. Det blir som en slags cupfinale, noe helt spesielt, og personlig har jeg aldri spilt foran et så stort publikum før som det blir i morgen.

– Blir en slags cupfinale

Den sterke sesongstarten til tross, Sandnes Ulf har ikke merket noe til det i billettinntektene på hjemmekampene. I cupkampen mot Vidar var det rundt 200 tilskuere og i lokaloppgjøret mot Bryne var det ikke stort flere som hadde tatt turen fra Sandnes.

Men i morgen er det ventet godt over 10.000 tilskuere i Jåttåvågen, og forhåpentligvis vil opp mot et par tusen av dem holde med Sandnes Ulf.

– Hva skal du gjøre for å bli Sandnes Ulfs joker i årets største kamp?

– Løpe mye, og kanskje notere meg for både målgivende pasning og et par scoringer. Men jeg kan være avgjørende i begge ender av banen, det er det som er gøy med å være indreløper.

Eriksen i form

En annen som kan bli Sandnes Ulfs joker mot Viking er Kent Håvard Eriksen. Spissen banket like godt inn tre mål i generalprøven mot Florø.

– Det er ingen tvil om at Viking er favoritter og har presset på seg. Men vi er ubeseiret og kommer fra en 4-0-seier med mye selvtillit i kroppen. Vi skal gi dem skikkelig kamp, lover Eriksen.

– Hva vil det bety å slå Viking 16. mai?

– For meg er det det samme om vi slår dem 8. mai, 16. mai eller noen annen dato. Men det er en stor begivenhet, og det betyr litt mer enn bare tre poeng. Vi skal bare nyte øyeblikket og gi alt.

– Hvem blir Sandnes Ulf-jokeren i kampen, tror du?

– Vi har mange potensielle jokere i laget, men det er vanskelig å plukke bare én. Jeg tror jokeren vår er samholdet i laget. Det er det som er vårt sterkeste våpen, sier Eriksen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...