Unge vandaler på Austrått bombarderte bil med egg, jord og planter

En kvinne fra Hana er fortvilet etter at bilen hennes ble ramponert av det som skal være en guttegjeng på Austrått søndag kveld.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2018 kl 19:13

AUSTRÅTT: Hana-kvinnen var tidlig søndag kveld på besøk hos bekjente på Austrått. Og det var mens hun var på besøk at noen unge gutter, kanskje i 12-14-årsalderen, skal ha slått til mot bilen hennes.

NB! Se galleri ved å klikke på pilen til høyre i bildet!

– Bilen var låst, men det var en liten glipe i det ene vinduet. Guttene har derfor klart å presse bilruten mer åpen. Inn i bilen har de kastet både egg og jord. Dette er så trykket ned i møbler og inventar, sier kvinnen til Sandnesposten.

Planter, stein og jord har vandalene røsket med seg fra nærliggende hager, så de har åpenbart «jobbet» bevisst for å ramponere kjøretøyet, som for øvrig er en Mini Countryman, 2014-modell.

– Bilen så ikke ut etterpå. Den er nå levert til rens, men dette vil koste masse penger å få ordnet opp i, sier hun.

– Ekstra surt er det at bilen nettopp har vært inne til full service.

Selv har ikke kvinnen hørt om flere bileiere som har blitt ofre for vandalenes herjinger på Austrått. Saken er naturligvis meldt til politiet, men Sandnes-politiet har ennå ikke hatt tid til å besvare Sandnespostens henvendelse i saken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...