Utelukker ikke ja til pinup-nattklubb

BEVILLING: Kommuneadvokat Rune Kanne sier at det ikke finnes noe i regelverket som hindrer opprettelse av nattklubb i Kirkegata. Det eneste som er utelukket, er stripping og toppløs servering. Det gjelder for hele Sandnes. Foto: Frode Olsen

Leder Rune Kanne for skjenkebevillingen i Sandnes sier det i utgangspunktet ikke finnes noe i regelverket som ligger til hinder for drift av nattklubb i Kirkegata 15. Pinup Sandnes er i ferd med å etablere seg på adressen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 12:14

UTELIV: Sandnesposten har gjennom flere artikler omtalt at Brasseriet er i ferd med å skifte eierskap. Rune Grøtting har solgt 50 prosent, mens Ruth Konny Valdeland fremdeles eier 50 prosent. Hun har gjort det tydelig at hun ikke ser for seg et videre samarbeid i det nye konseptet.

Torsdag fortalte kommunikasjon- og markedsansvarlig i Pinup Sandnes AS, Deividas Kupciunas, at de ønsker å drive nattklubb på adressen, med åpningstider mellom 22.00-04.00. Tanken er at pinupservitører skal være et gjennomgående tema i retrostil.

Vurderer å hente kvinner fra Crazy

– Det skal ikke være nakenhet som da Money Talks drev på denne adressen. De ansatte skal likevel være kledd som pinupdamene var på 40 og 50-tallet. Vi spør muligens noen av kvinnene som allerede er ansatt ved Crazy på Bryne. Det er et utested vi driver på Bryne. Det finnes også et modellbyrå i Stavanger. Noen av modellene livnærer seg delvis av å være pinupmodeller. Det kan tenkes vi ser den veien etter ansatte, sier han.

Mange er kjent med forhistorien til denne adressen. Det var her Money Talks ble drevet, og tvisten om innholdet ble tatt helt til Jæren tingrett. I den forbindelse bestemte politikerne at det ikke skal være lov å drive skjenkesteder i Sandnes hvor stripping, toppløs servering og lignende er et tema. Kommuneadvokat har ikke fått søknaden om skjenkebevilling fra Sandnes Pinup AS, men sier det i realiteten ikke er noe i veien for nattklubbdrift i Kirkegata 15.

Vil ikke ha bare bryster

– Det finnes det ikke så vidt jeg kommer på, noe i regelverket som utelukker drift av nattklubb på adressen. Jeg er ikke kjent med innholdet i konseptet, men det ligger forutsetninger om at toppløs servering, stripping og den slags er utelukket i Sandnes. Det gjelder selvsagt for alle, sier Rune Kanne.

Han forteller at vurderinger vil bli gjort så snart søknaden foreligger.

– Da vil jeg først kunne vurdere konseptet og innholdet. Vurderingen hvor vidt pinupdamer faller inn under samme kategori som stripping eller toppløs servering, vil gjøres på bakgrunn av søknaden, sier Kanne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...