Valgte Sandnes til sin første butikk i Rogaland

PÅ PLASS: Butikksjef Martin Aksland og selger Linn Olsen Gabrielsen hos Elektroimportøren ser fram til å starte butikk i Lurabyen. Foto: Trond Eirik Olsen

Elektroimportøren valgte Lurabyen når de skulle åpne butikk nr. 12.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2017 kl 14:09

NÆRING: – Dette blir en prøvestein for oss på flere måter. I tillegg til å være det første salgsstedet i Rogaland blir det også den første rene butikken vår i et kjøpesenter. Tidligere har vi kun hatt salg fra varehus, sier butikksjef Martin Aksland hos Elektroimportøren i Lurabyen.

Kun elektrikere

I dag kutter varaordfører Pål Morten Borgli ledningen til den nye butikken i Lurabyen på godt over 900 kvadratmeter. Her skal folk kunne handle elektrisk materiell og det meste av utstyr innen belysning – og kundene er sikret faglig hjelp. Alle de åtte butikkansatte er nemlig elektrikere.
– Ettersom vi henvender oss både til private og profesjonelle aktører må vi ha god fagkunnskap. Det å kunne bidra med faktabaserte beslutninger er viktig i denne bransjen, sier Aksland.

Perfekt lokalisering

Ifølge Aksland har Elektroimportøren lenge sett etter egnede lokaler i regionen og at valget falt på Lurabyen er ikke tilfeldig.
– Lokaliseringen er perfekt i forhold til kundemassen og det er heller ingen bakdel at vi ligger nesten vegg i vegg med Kvadrat. Jeg håper vi kan dra kunder over til fordel for hele senteret, sier han og legger til at butikken i Lurabyen neppe blir den eneste i Rogaland.
Det planlegges enda en butikk uten at jeg kan gå ut med en spesifikk plassering, sier han.
For Elektroimportøren blir butikken i Lurabyen den 12. i rekken. De fleste butikkene er i dag sentrert på Østlandet i tillegg til de største byene i Norge. Oppstarten var med en liten butikk på Alnabru i 1994.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...