Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Vekst også for Bystasjonen

GLAD:Birte Wiinberg konstanterer av Bystasjonen er i vekst. Foto: Trond Eirik Olsen

Sandnesposten avslørte tidligere denne uken at både Maxi Sandnes og Amfi Vågen opplevde en vekst den første uken med bompengeinnkreving for Bymiljøpakke Nord-Jæren.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det er gledelige tall og prognoser som kommer fra senterlederne etter den første uken med bompenger rundt sentrum. Senterleder på Bystasjonen, Birte Wiinberg, forteller at det også gjelder for dem.

– Bystasjonen er godt fornøyd med omsetningen etter første uke med nye bomringer. Det har vært en positiv utvikling i hele år, med tanke på både omsetning og besøkstall. Etter bomringene ble satt i drift, har de positive tallene fortsatt. Men det er alt for tidlig å si hvordan dette vil utvikle seg med tanke på bomringer og rushavgift. Vi trenger noen måneder for å se hvordan det slår ut, sier Wiinberg.

Les også: Forventet nedgang – opplvede vekst

Senterleder på Amfi Vågen, Bente Hetland, hadde på forhånd en magefølelse av at de ville oppleve en nedgang i antall besøkende. Derfor ble hun svært glad over at de opplevde det stikk motsatte, nemlig en solid oppgang.

– Vi var veldig spent på omsetningstallene, og på om bomringen skulle påvirke handlemønsteret til våre kunder. Amfi Vågen kan gledelig konstatere en økning i total omsetning med 6,6 prosent. Vi har også økning i antall besøkende. Jeg ser at den største økningen i antall besøkende er i AMFI Vågen Sør, ved inngangen til Rema 1000 og Extra. Vi er veldig fornøyde, sier Bente Hetland.

Smilene avtar ikke når Magnhild Egeland på Maxisenteret forteller om deres opplevelse.

– Vi har hatt en liten omsetningsøkning på 0,3 prosent, men en nedgang i antall besøkende på seks prosent. De som kommer handler mer, er vel en liten konklusjon vi kan dra av dette. Det har også vært grei respons på tilbakebetaling av bompengene melder butikkene. De som har Maxi Sandnes-appen, får refundert bompengene også denne uken, sier Magnhild Egeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...