Etterlysning: – Velkomen til oss i Viva, kjære sandnesgutar!

TRENG GUTAR: Kulturskulekoret treng fleire gutestemmar. Dirigenten i koret lovar mange gode koropplevingar for dei som blir med. Foto: Privat

Viva har mykje å lokka med for å få fleire gutar med i koret, som Roma-tur og solo-framføringar.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 20:58

Dirigent Liv H. Særheim vil ha fleire gutar med i det dyktige kulturskulekoret. Ho vil ha fleire gutar med for stemmane si skuld og fordi ho vil at fleire skal få ta del i alle dei store opplevingane koret har.

– I dag er det to gutar i koret, men det har vore fleire tidlegare. Opptil ni gutar var med for nokre år sidan, fortel ho.

Ukjende

– Kvifor er det så få gutar?

– Nei, det er ikkje godt å seia. Men det er mange aktivitetar i dag å velja mellom. I tillegg trur eg mange faktisk ikkje kjenner til at Viva finst.

– Eg berre veit at det er gutar der ute som vil vera med i koret og som treng å vita at me finst! Eg vil ha dei songglade hit, og når dei får vita alt dei går glipp av kan dei få augo opp for kva Viva er.

Ho ser også at dei som begynner i koret ofte blir svært lojale og blir trufaste i mange år.
Ho er også opptatt av gutar ikkje treng slutta å syngja når dei kjem i stemmeskiftet.

– Mange sluttar å syngja då, men det er ikkje nødvendig.

Koret tel rundt 31 medlemar i alderen 12-17 år. I tillegg til stor songglede har koret mange store koropplevingar bak seg. Koret har vore finalistar i Norske talenter, sunge i Carnegie Hall i New York, vunne fleire korkonkurransar og vore på turne i fleire land.

Disneyshow

Nå planlegg dei eit større Disneyshow som skal framførast 11. juni i Vågensalen.
– Det blir spektakulært! Victoria David er regissør og me ser at dette blir utruleg flott.

– Nye gutar vil bli godt tatt vare på i koret?

– Ja, det vil dei. Og alle vil bli behandla likt. Det er svært viktig.
Som gut er det også større sjanse for å syngja solo og få andre utfordrande oppgåver.

Kjekke utfordringar

– Gutar trengst verkeleg i koret vårt. Liker dei å syngja og har lyst på utfordringar og store oppgåver så er Viva for dei.

Neste år fyller også Viva 50 år. Då blir det stor jubileumsfeiring i midten av juni og med tur til Roma i mars. Viva har mykje å lokka med for gutar som vil syngja i eit ettertrakta kor.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...