Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Verdensstjerner inntar Fredheim Arena

TILBAKE: Den amerikanske gospelstjernen Angela Prim tok sammen med Elsa Harris, Fredheim Arena med storm i fjor. På lørdag er hun tilbake. Foto: Privat

På bakgrunn av fjorårets suksess blir det igjen storslagen konsert med noen av verdens største gospelstjerner i Fredheim Arena.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

GOSPEL: – Å få opptre med Angela Prim og Elsa Harris nok en gang er helt fantastisk. Vi snakker om noen av verdens største artister innen denne sjangeren, sier leder Magnar Eidsvåg i Sandnes Gospelkor.

To kor

På bakgrunn av fjorårets suksess der de to amerikanske gospelstjernene for første gang holdt konsert i Sandnes sammen med Sandnes Gospelkor gleder Eidsvåg seg ekstra til konserten i Fredheim Arena førstkommende lørdag.

– Fjorårets konsert var så sabla god at vi kjører en ny i år. Det beste er at vi i år også har fått med oss Tananger Gospelkor. Dette betyr igjen at vi vil få et enormt masschoir på rundt 100 korister på scenen. Det kommer til å bli et veldig trøkk, sier han

Eidsvåg lover publikum en flott og storslagen konsert der de kan regne med å få høre både kjente og ukjente gospelsanger framført av de to korene og de to amerikanske artistene.

– Dette blir stort, sier han.

Topp stemning

Angela Primm og Elsa Harris hadde sin første norgesturné sammen i 2014 med stor suksess og har siden blitt gode norgesvenner.
Eidsvåg forteller at Angela Primm flere ganger har deltatt på gospelfestivalen Skjærgårdssang i Langesund og tatt publikum med storm.

– Jeg regner med at både Angela og Elsa også denne gangen vil sørge for at det blir topp stemning i Fredheim Arena. Som kor kan vi lære mye av dette og samtidig gir det en enorm inspirasjon, sier han.

Stor interesse

Sandnes Gospelkor ble dannet høsten 2011 og har i dag 60 medlemmer, inkludert bandet. Koret, som er en del av Fredheim forsamling, har holdt flere konserter fra Kristiansand til Bergen. De har også opptrådt med en rekke kjente artister som Samuel Ljungblahd, Ole Børud, Morten Samuelsen, Øklands og Tor Kvammen, og har opparbeidet seg et godt renommé. Ifølge Eidvåg er interessen for gospel stor i regionen.

– Det er mange kor i distriktet og god pågang av folk som vil være med. Vår region er på mange måter en av de sterkeste når det gjelder gospelinteresse i Norge, sier han.

Du forventer fullt hus på lørdag?

– Ja, det kan bli trangt om plassen. Det er jo ikke hver dag at vi kan skilte med artister på dette nivået, og mange som var på konserten i fjor vil nok komme tilbake. De fikk en fantastisk opplevelse og det er jo heller ikke hver dag man får muligheten til å høre noe av det ypperste som finnes innen dagens gospel, sier Eidsvåg.

For de som er redd for at det ikke blir nok plass er det muligheter å oppleve samme konsert på fredag. Det vil da være konsert i Tananger kirke i Sola.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...