– Vi bør slå Nøtterøy

KLAR FOR NØKKELKAMP: Lars Sigve Hamre mener Nøtterøy er et lag Sandnes bør slå både hjemme og borte. Skal de klare målsetningen om en sluttspillplass er det trolig en forutsetning. Foto: Ole Aarre

Håndballherrene har planer om å følge opp den historiske seieren mot Bodø med en ny seier mot tabelljumboen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Nøtterøy rykket opp sammen med Sandnes før sommeren og står med tre strake tap så langt i Eliteserien. Sandnes har med sine to poeng skaffet seg et lite forsprang til en av bunnrivalene.

– Med seier mot Nøtterøy, så er jeg veldig fornøyd med seriestarten, sier SHK-trener Dalibor Sedjak.

Det vil også Lars Sigve Hamre være. Han går så langt som å si at han forventer en ny seier på søndag.

– Jeg vil si at vi bør vinne kampene mot Nøtterøy og Falk Horten. Dette er lag vi skal legge bak oss på tabellen, mener Hamre, som har hatt en god sesongstart i debutsesongen i Eliteserien.

– Trodde det skulle bli tøffere

I den historiske seieren mot Bodø ble han sammen med André Ellertsen toppscorer med seks mål. Totalt har han elleve scoringer på tre kamper – alle fra åpent spill.

Selv er han bare middels fornøyd, både med egne prestasjoner, og lagets.

– Det er ikke den beste kampen vi har spilt, men absolutt den kjekkeste, sier Hamre og fortsetter:

– Underveis i kampen følte vi kanskje at alt gikk perfekt, men når vi fikk sett den på video så er det mange skudd som går utenfor, vi tar dumme sjanser og blir ofte stillestående i angrep. Vi bommer tross alt på seks-sju hundreprosentsjanser.

– Er du overrasket over at nivået i Eliteserien ikke er høyere, når dere kan vinne på det du beskriver som en middels dag?

– Ja, jeg trodde faktisk det skulle bli tøffere. Jeg er sterk i troen på at vi skal klare å holde oss, sier Hamre.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen. Tror du motstanden blir tøffere etter hvert som de antatt bedre lagene får satt seg?

– Kanskje. Men vi kommer også til å forbedre oss på mange områder. Så tror jeg at vi har et bedre lag enn både Nøtterøy og Falk Horten. Seieren mot Bodø var ren bonus.

Fjeldtvedt spilleklar

20-åringen er fortsatt den eneste på laget som er fra Sandnes. Selv om han er optimist på lagets vegne, er han litt mer forsiktig med å kalle seg selv en fullblods eliteseriespiller ennå.

– Føler du at du har tatt eliteserienivået på direkten?

– Nei, det kan jeg ikke si allerede etter tre kamper. Jeg har bommet mye de første kampene og forventer mer av meg selv. Det var stort for alle å slå Bodø, men vi kan ikke leve på den for lenge.

PS! Edwin Fjeldtvedt er spilleklar og kan gjøre sin debut borte mot Nøtterøy på søndag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...