Vi får en rutinert spiller – det trenger vi

FORNØYD: Bengt Sæternes er glad for at Bjørnar Holmvik har takket ja. Foto: Rune Eikeland

Bengt Sæternes er veldig glad for at Bjørnar Holmvik har takket ja til Sandnes Ulf.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2018 kl 11:54

En av sesongens mest overraskende overganger bekreftes av begge klubber. Bjørnar Holmvik skifter klubb fra FK Vidar til Sandnes Ulf.

– Vi får en rutinert spiller inn i stallen, og det trenger vi nå. Han har en veldig fin venstrefot, sier Bengt Sæternes.

Klubbens trener ser for seg å bruke Bjørnar Holmvik som venstreback, men er tydelig på at Holmviks allround-egenskaper kommer godt med.

– Bjørnar er tiltenkt en rolle som back, men denne sesongen har vist at vi til tider må benytte spillerne på flere steder i løpet av sesongen. Bjørnar har også spilt sentralt på midtbanen, som for eksempel i Bryne FK, sier Sæternes.

Det er en kjent ting at forholdet mellom Bjørnar Holmvik og Sandnes Ulf ikke var rosenrødt da han forlot klubben til fordel for svenske Kalmar i 2013-sesongen. Det får ingen innvirkning på dagens situasjon.

– Jeg vet det var noe der tidligere, men det betyr ingenting. Jeg har ikke hatt Holmvik som spiller tidligere, og ser frem til at han skal bidra for oss, sier Sæternes.

Eirik Larsson

Sandnesposten kjenner også til at den tidligere Ulf-spilleren, Eirik Larson har vært på Sæternes sin ønskeliste. Naboklubben Viking har også gitt Larsson tilbud.

– Han takket nei til Viking. Vi har også vurdert hans situasjon fortløpende, men mye tyder nok på at han har tatt et valg med tanke på toppfotballen, sier Sæternes.

FK Vidar har også snakket med Larsson, og er kontakt med FK Vidar.

– Vi er klar over ham, men det ser ikke ut som det går mot en overgang til oss foreløpig, sier Vidar-trener Roger Nilsen til Sandnesposten.

Det er ikke kjent hvor lang kontrakt Holmvik har skrevet med Sandnes Ulf.

– Jeg er litt usikker. Det drev og diskuterte dette i går kveld. Jeg er litt usikker på om det ble et halv år, eller om det ble halvannet, sier Sæternes.

Sandnesposten har forsøkt å få Tom Rune Espedal i tale, men foreløpig har han ikke besvart henvendelsene. Eirik Larsson har heller ikke besvart anropene fra Sandnesposten.

NEI: Eirik Larsson er ikke videre interessert i å spille fotball på toppnivå. Både Viking og Sandnes Ulf har hatt følere ute denne sesongen. FK Vidar er også interessert i Hana-spilleren. Foto: Sandnes Ulf

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...