Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Vi forsvarer målet med stolthet

BUNNSOLID: Sandnes Ulf-stopper Mads Nielsen er ikke god for motstanderlagene å møte om dagen. Spesielt ikke på hjemmebane.
Begge foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf har 19-0 i målforskjell på hjemmebane de siste sju kampene. Midtstopperbauta Mads Nielsen er én av hovedgrunnene til det, men han mener spissene skal ha minst like stor del av æren for den defensive styrken.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

FOTBALL: – Alle spillerne på dette laget jobber utrolig hardt for hverandre. Det starter med Kent (Håvard Eriksen) helt framme, som løper enormt mye i første pressledd. Det gjør jobben for oss bak lettere, forklarer midtstopperbauta Mads Nielsen.

Det er bare tre uker siden Sandnes Ulf kollapset totalt borte mot Åsane, tapte 4-0 og priset seg lykkelige over at det ikke ble mer. Hvordan er det mulig for et så solid forsvar og sterkt kollektiv å tape 4-0 mot Åsane?

– Det er vanskelig å si hva som skjedde mot Åsane. I garderoben etter denne kampen sa vi: «Dette skal aldri skje igjen!».

Foreløpig har Nielsen og Co holdt det de lovet seg selv, og hjemme på Sandnes Stadion har de en imponerende statistikk etter årets fire første kamper. Null baklengsmål og sju baller i nettet bak motstanderlagets keeper er fasiten. Tar vi med fjorårets tre siste kamper på eget gress, er målforskjellen på de siste sju kampene pene 19-0.

– Vi forsvarer målet vårt med stolthet og det er nøkkelen tror jeg. Vi gir alt i duellene og både mot Kongsvinger og mot Bodø/Glimt har det gått hardt for seg, sier Nielsen og viser til både blodige sammenstøt og flere dueller der Sandnes Ulf-spillere trenger behandling etter å ha ofret alt for laget.

I kveld blir det en ny krig om tre poeng borte mot Start i Kristiansand. Etter opprykket i 2008 har Sandnes Ulf en forferdelig statistikk på Sør Arena. For tre år siden kollapset de på overtid og ga fra seg en 3-1-ledelse til 3-3, noe som sendte de lyseblå ned til 1. divisjon. Året før ble det et stygt 7-0-tap, mens det i 2010 og 2008 ble henholdvis 5-1 og 2-0 til hjemmelaget.

Men Sandnes Ulf er i form og med seier kan det bli kjekt å gå i 17. mai-tog for Bengt Sæternes og Co – på opprykksplass.

Se tabellen her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...