– Vi gjør en helt fantastisk kamp

Sandnes IBK-trener Trond Vervik holdt på å ta en skikkelig skalp mot Slevik.

Ett av Norges beste innebandylag måtte virkelig slite for poengene når Sandnes kom på besøk.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2018 kl 18:42

Slevik – Sandnes IBK 7-6 (2-0, 2-4, 3-2):

Sandnes detonerte nesten en skikkelig bombe i bortekampen mot Slevik, som er ett av Norges beste innebandylag og som topper tabellen i Eliteserien.

Hjemmelaget Slevik ledet oppskriftsmessig 2-0 etter første periode, men i andre periode vartet Sandnes opp med spill fra øverste hylle og vant perioden 2-4. Slevik gikk riktignok opp i både 3-0 og 4-0 før Sandnes våknet, men da våknet de også for alvor og utlignet ledelsen fem veldig sterke minutter på tampen av perioden.

Atle Laland Egeland scoret to og assisterte ett, mens Alexander Ravndal og Alexander Milovanovic sto for de øvrige scoringene. Rune Svebestad og Jesper Engstrøm sto for de øvrige assistene.

I tredje periode sendte Jesper Engstrøm (Atle Laland Egeland) Sandnes i ledelsen allerede etter 30 sekunder. Ledelsen holdt i fem minutter, og 6-6 holdt seg helt til det gjensto fire minutter. Slevik tok ledlesen tilbake, men tre minutter før slutt var lagene igjen like langt da Glenn Lervik (Aksel Hoff) banket ballen i nettet.

Men 55 sekunder før slutt scoret Slevik det avgjørende målet, og dermed må Sandnes reise tomhendt hjem til tross for heroisk innsats.

– Vi gjør en helt fantastiske kamp i dag og viser at vi kan spille jevnt med alle lag, sier trener Trond Vervik etter kampen.

– Denne kampen skal vi ta med oss, så er det bare å kjøre på videre så blir det nok en veldig spennende avslutning på sesongen. Vi kunne fort vunnet kampen også i dag, mener han.

Se hele tabellen her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...