– Vi skal gi bånn gass etter ferien

NYTT TAP: Lars Sigve Hamre banket inn sju scoringer mot Bodø, men det hindret ikke Sandnes fra å tape med like mange mål. Foto: Ole Aarre

Lars Sigve Hamre har på ingen måte resignert, selv om laget står med seks strake tap og tar juleferie på nedrykksplass.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes reiste til Bodø uten kaptein Martin Hare (syk), Abel Nagy (syk) og Edwin Fjeldtvedt (jobbreise), mens André Ellertsen satt på benken hele kampen med en forstuet tommel.

Hjemme i Sandneshallen tidligere i høst sørget Sandnes for sin første seier i Eliteserien mot nettopp Bodø, men denne onsdagskvelden var cupfinalisten noen hakk bedre.

Sandnes merket ikke så mye til fraværene i starten av kampen. Eirik Torjusen styrte spillet fra sin sentrale posisjon, mens Lars Sigve Hamre fikk banket inn noen skudd fra distanse. Etter de første 20 minuttene var lagene like langt, 9-9.

Sandnes spilte i overtall de siste minuttene på stillingen 12-10 til hjemmelaget, men i stedet for å kneppe igjen forspranget, økte det. Lagene gikk til pause med 14-11.

Fire straffebom på rad

Sandnes fikk en god start på andreomgangen da Eirik Torjusen skaffet straffe og utvisning, men da Simen Sagli satte straffen to meter over mål, måtte Sandnes igjen i kjelleren. En ny undertallsperiode i minus, og det hjalp ikke akkurat at de neste tre SHK-straffene også ble reddet.

– Vi har rett innstilling i dag, men har noen dårlige perioder rett før og rett etter pause. Da blir det vanskelig, medgir Lars Sigve Hamre, som ble Sandnes' toppscorer med sju mål.

– Hvor mye betyr fraværene i dag?

– At vi mangler noen folk skal ikke ha noe å si, for vi har mange spillere å ta av. Men vi blir slitne mot slutten siden vi ikke kan gjøre så mange bytter i dag, så sånn sett merket vi det, vurderer Hamre.

Vi fulgte kampen direkte her

– Seks strake tap – hva gjør det med dere?

– Det ble tap i dag også, men vi har en litt bedre følelse etter denne. Vi hang brukbart med store deler av kampen, mens mot Fyllingen var det helt katastrofalt.

Lang ferie

Neste seriekamp for Sandnes er ikke før i starten av februar – en såkalt må-vinne-kamp hjemme mot tabelljumbo Nøtterøy.

– Hvordan skal dere bruke ukene framover nå?

– Nå tar vi to uker helt fri. Så er det tilbake på trening, sultnere enn noen gang og gi bånn gass resten av sesongen!

– Vi skal holde oss i Eliteserien. Det må skal vi klare. Det vi klare. Vi har planer om å spille i Eliteserien neste sesong også, avslutter Hamre.

Tabell Eliteserien

Eliteserien håndball, menn
Bodøhallen 20. desember
Bodø 30 (14)
Sandnes 23 (11)
Toppscorer Sandnes: Lars Sigve Hamre, 7

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...