Vil arrangere nye konserter i Sandnes

MUSIKKENS MANN: Per Vervik før konserten med John Fogerty på Ruten i 2014. Foto: Andreas Kydland

– Å arrangere konsert i Sandnes er helt fantastisk, sier Per Vervik. Onsdag kveld tok den kjente impresarioen selv over mikrofonen i Sandnes Bluesklubb.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2017 kl 07:00

KONSERT: – Sandnes Bluesklubb har truffet blink med å flytte til «Megleren». Her er det rett miljø for en bluesklubb og ypperlige forhold, sier Vervik til Sandnesposten.

Selv er han vokalist i Torkild’s Blues Band. Onsdag kveld sto bandet på scenen i Sandnes bluesklubb.

– Torkild Viig og meg spilte sammen med Reidar Larsen i ti år, så vi har låter fra den perioden. I tillegg henter vi låter fra nyere artister, som Joe Bonamassa. Vi har også to strålende gitarister med oss, så vi kan variere og spille «store» låter som krever mer instrumentering.

– Hvem er Torkild’s Blues Band?

– Vi startet som «Per Inge Torkild Band», men siden sluttet Inge, og Torkild overtok navnet og ble «diktator» og musikalsk leder. Torkild kommer fra å spille for 35.000 med Mods på Viking Stadion til «Megleren», så jeg håper overgangen går fint.

– Mange kjenner deg som impresario og tilrettelegger for store konsertopplevelser. Men du startet som musiker?

– Ja. Men for å få spillejobber med Reidar Larsen Bluesband, måtte jeg ta den tunge jobben med å ringe arrangører. Derifra førte tilfeldigheter til at jeg også endte opp med å arrangere konserter. Jeg var også «manager» for September When i begynnelsen, for de hadde samme oppstartsproblemer.

– Hvor ofte står du selv på scenen nå for tiden?

– Så ofte som noen spør. Jeg har eget band og vi spilte på Skalldyrfestivalen lørdag.

– Har du planer om å arrangere nye, store konserter i Sandnes med det første? Kan jeg foreslå U2 på Ruten neste sommer?

– U2 på Ruten er ikke superaktuelt, men å arrangere i Sandnes er helt fantastisk. I Sandnes er det lavere skuldre på politikere og administrasjon. Og de er «påskrudd» med tanke på å løse praktiske ting. Samme opplever jeg i Mandal, der jeg arrangerte konsert med Kim Larsen og Stavangerkameratene i juli. Så fokus blir å arrangere der det først og fremst er enkelt og gøy.

– Hvor i Sandnes fungerer det best å arrangere storkonsert?

– Under Blinkfestivalen så vi hvor perfekt området ved Sandnes Brygge fungerer. Så Sandnes Brygge framfor Ruten, som mangler litt sjarm.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...