Vilde (20) videre etter første livesending

KLARE FOR LIVE: Bak fra venstre: Emma Noor Løvslett, Anders Mowatt Haugland, Philip Andreas Rustad, Casper Kuhlmann Kristensen, Zino Mohammad og Kamilla Wigestrand. Sittende i sofaen fra venstre: Øystein Herkedal Hegvik, Vilde Skogen og Daniel Kalelic. Sittende foran fra v.: Carlisle Sienes og Kristian Raanes. Foto: Espen Solli/TV 2

Fredag kveld ble Idols første direktesending avviklet. Vilde Skogen fra Skaarlia henger fortsatt med.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2018 kl 07:46

Klokken 19.30 fredag kveld var det avspark for liverundene i den populære sangkonkurransen til TV 2. Vilde Skogen (20) fra Skaarlia er en av deltakerne som har imponert i de innledende rundene, og fredag framførte hun Dua Lipas «New Rules».

Og Vilde kom seg videre. VGs anmelder skriver at «New Rules» ikke var et fryktelig spennende sangvalg, og «det lider Vildes helhetlige innsats en smule under. Som sanger er hun garantert en av dem med mest å gå på i årets heat, og det er grunn til å tro at hun være en av dem som står igjen når finalen avgjøres senere i år.»

Dagbladet er enda mer begeistret for sangeren fra Sandnes: «Vilde har en kulhet som få av de andre deltakerne har vist i denne runden. Hun virker komfortabel og trygg og pop-faglig leverer hun kvalitet fra start til slutt. Det låter elegant og velrundet. Det vil overraske stort om Vilde ikke blir værende ganske lenge i denne konkurransen.»

Til slutt fredag var det klart at Daniel Kalelic (20) ble den første topp elleve-deltakeren som ble stemt ut av Idol etter å ha fått færrest stemmer.

– Det er veldig kjipt å reise hjem, og det blir gøy å følge de andre videre. Jeg skal jobbe videre med musikk, sa Daniel tappert rett etter at han hadde fått beskjeden om at han var ute.

Dette var sangerne og sangene som var i aksjon i kveldens sending:

 • Anders Mowatt Haugland (23) fra Bergen: «24K Magic» (Bruno Mars)
 • Carlisle Sienes (21) fra Lunde i Telemark: «Omen» (Sam Smith & Disclosure)
 • Casper Kuhlmann Kristensen (16) fra Nodeland i Vest-Agder: «Youngblood» (5 Seconds Of Summer)
 • Daniel Kalelic (20) fra Oslo: «Take Back The Night» (Justin Timberlake)
 • Emma Noor Løvslett (16) fra Bryne: «Trumpets» (Jason Derulo)
 • Kamilla Wigestrand (20 – blir 21 på fredag) fra Asker: «Hold My Hand» (Jess Glynne)
 • Kristian Raanes (22) fra Orkdal: «Route 66» (Nat King Cole)
 • Philip Rustad (21) fra Nesodden: «Drag Me Down» (One Direction)
 • Vilde Skogen (20) fra Sandnes: «New Rules» (Dua Lipa)
 • Zino Mohammad (21) fra Drammen: «Thunderclouds» (Labyrinth, Sia, Diplo)
 • Øystein Herkedal Hegvik (18) fra Brekstad: «Believer» (Imagine Dragons)

Her kan du se Dua Lipas video til «New Rules»:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...