Vilde Skogen nok en gang videre i Idol

VIDERE: Vilde Skogen er eneste jente igjen i årets Idol. Fredag gikk hun videre. Foto: TV 2

Etter fredagens program er Vilde Skogen (20) én av fem finalister igjen i Idol.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2018 kl 21:08

Seks finalister var i ilden fredag kveld da tema var «Me And My Band». Vilde Skogen framførte «Lost On You» signert Laura «LP» Pergolizzi. VGs anmelder kastet terningen til en femmer, og mente at sangeren fra Sandnes var «i sitt rette element med en låt som både oppleves frisk og som tillater henne å vise fram hvem hun egentlig er, og hva hun kan».

Det mente også mange nok TV-seere, for til slutt var det Anders Mowatt Haugland som måtte forlate TV-showet. Dermed blir det nok en Idol-uke for Vilde Skogen.

– Har du gjort deg opp noen tanker omkring at du kan være den som står igjen som vinner av Idol om noen uker?

– Jeg tør nesten ikke engang å tenke i de baner. Å være blant de to som står igjen i selve finalen hadde vært et livsmål i seg selv. Det er helt surrealistisk i det hele tatt å være topp ti, og nå er jeg blant topp seks, sa Vilde Skogen til Sandnesposten før fredagens sending.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TOPP SEKS: Disse seks kjempet fredag om å gå videre i Idol. Blant dem et lokalt håp fra Skaarlia. Fra venstre: Casper Kuhlmann Kristensen, Carlisle Sienes, Kristian Raanes, Anders Mowatt Haugland, Vilde Skogen og Øystein H. Hegvik. Foto: Thomas Reisæter, TV2

Høstet lovord

For mens én etter én har røket ut av Idol, har Vilde Skogen gått videre og høstet mange lovord fra dommerne.

Daglig går det med mangfoldige timer til forberedelser mot fredagen. Forrige uke sang hun «Everybody Knows» av Leonard Cohen. Skogen var én av de tre som fikk færrest stemmer, men Kamilla Wigestrand var den som måtte forlate Idol.

– I dag ser vi en Vilde med råskap. Råskap var kanskje det siste ordet jeg hadde kommet på etter jeg så auditionen din, sa Idol-dommer Gunnar Greve etter Skogen hadde framført «Everybody Knows».

– Jeg tror ikke jeg klarer ta inn over meg at dommerne, som er så proffe folk, tar meg så alvorlig og seriøst som artist. Jeg har vært meg selv helt siden jeg kom inn til audition, så det er godt å kjenne at det som er min greie blir godt mottatt blant folk, sier hun.

DOMMERNE: Tshawe Baqwa, Silje Larsen Borgan og Gunnar Greve er dommere i Idol 2018. Foto: Thomas Reisæter, TV2

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...